چطور شکم خود را کوچک کنیم؟ (بخش 2)

چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟

در دنیای پیشرفته امروز، هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.

شکمم را چجوری کوچک کنم!؟ در مقاله قبلی به این سوال و پاسخ آن پرداختیم.در بخش دوم از این مقاله به بیان چند روش دیگر برای کوچک کردن شکم می پردازیم.با کلینیک تخصصی سلامت و زیبایی نارنجستان در ادامه مطلب همراه باشید.

 

 

 

روش پنجم: كویتیشن/ RF/ مزوتراپی/ كرایولیپولیز /ShockWave /LPG/
اگر جراحی نمی‌خواهید
روش‌های لاغری موضعی غیرتهاجمی هم وجود دارند که از آن جمله می‌توان به کویتیشن، RF، LPG، مزوتراپی، کرایولیپولیز و Shock wave اشاره کرد که برخی از این روش‌ها موثر و برخی دیگر ناموفق است، زیرا انتخاب بیمار برای هر کدام از این روش‌ها یک ملاک تعیین‌کننده در موفقیت آن است؛ در واقع هر کدام از این روش‌ها برای عده‌ای از بیماران می‌تواند موثر باشد و اساسا این روش‌های غیر‌تهاجمی لاغری موضعی برای افرادی مفید واقع می‌شود که فقط اضافه وزن دارند و کسانی که دچار چاقی هستند و نمایه توده بدنی‌شان بالاتر از 30 است، غالبا این روش‌ها برایشان توصیه نمی‌شود. در ادامه مطلب، توضیح مختصری در مورد هرکدام از شیوه‌های گفته شده را خواهیم خواند.

روش ششم: دراز و نشست
شكم‌مان را بچلانیم؟!
واقعیت این است كه انجام تعداد زیادی دراز و نشست، چربی شكم را از بین نمی‌برد و این ورزش امروز منسوخ شده است و جایش را به انواع شکم کرانچ داده است اما بهتر است بدانید این تفكر كه فقط با انجام ورزش خاصی می‌توانید چربی‌هایی كه در نقطه خاصی قرار دارند از بین ببرید، یك افسانه است و بارها غلط بودن آن اثبات شده است. در واقع ورزش‌های شكمی‌تنها عضلات دیواره شكم را استوار و محكم می‌كند و با شكل‌گیری و استوار شدن عضلات شكم، ظاهر شكم بهتر می‌شود.

روش هفتم: هولاهوپ
حلقه هولاهوپ بچرخانیم؟
هولاهوپ حلقه‌‌‌ای رنگی است که کودکان با آن حرکاتی مثل طناب زدن، چرخاندن دورکمر، دست یا پا و شیرین‌کاری‌های دیگر(!) انجام می‌دهند که البته بزرگسالان به‌خصوص خانم‌ها نیز از آن استفاده می‌کنند به‌خصوص که این وسیله در کلاس‌های ایروبیک هم مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از هولا هوپ نیاز به زمان و مکان خاصی ندارد، حتی در خانه و در بین کارهای روزمره می‌توان آن را انجام داد.
هولاهوپ‌های جدید از قطعات جداگانه‌ای ساخته شده‌اند که مانند پازل در هم می‌روند و هرکس به تناسب دورکمرش می‌تواند قطر این حلقه را زیاد و کم کند. همچنین سطح داخلی برخی از هولاهوپ‌ها عاج‌دار شده است. این عاج‌ها کمک می‌کند حین چرخاندن آن به دور بدن ضربه‌های متوالی به چربی‌ها وارد شود و باعث بهتر سوختن این چربی‌ها می‌شود. البته این کار هم بدون رعایت رژیم غذایی مناسب مثل آب در هاون کوبیدن است و در طولانی مدت فقط ممکن است عضلات بدن کمی ورزیده‌تر شوند اما چربی‌سوزی خاصی صورت نمی‌گیرد!

روش هشتم: كمربند و گن لاغری
کمربند ببندیم؟!
وسایلی مثل شکم‌بندهای لاغری به تنهایی هیچ تاثیری در تناسب اندام شما ندارند. اگر فکر می‌کنید استفاده از این دستگاه‌ها به تنهایی برای کوچک کردن سایز اندام‌های مختلف بدن کافی است، سخت در اشتباهید. این قبیل وسایل تنها کمک ناچیزی برای رسیدن به هدف مورد نظر شما هستند. به منظور کوچک شدن شکم، لایه‌های چربی موجود در اطراف شکم باید از بین برود و از آنجا که این دستگاه‌های ابتکاری قادر به انجام این کار نیستند، استفاده از آنها به تنهایی کافی نیست.

روش‌های غیرجراحی چه خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد؟
این روش‌ها نسبت به روش‌های جراحی مزیت‌هایی دارد که از آن جمله می‌توان گفت بدون درد هستند، تقریبا عوارض چندانی ندارند و عوارض‌شان قابل چشم‌پوشی است و نیز فرد بعد از هر جلسه درمان می‌تواند به کار و زندگی عادی‌اش برگردد. اما ایرادش این است که فرد باید تعداد جلسات زیادی را پشت سر بگذارد و میزان تاثیرش نسبت به جراحی بسیار کمتر است و به همین دلیل افرادی که دچار اضافه‌وزن هستند، از این روش‌ها جواب خوبی می‌گیرند و این افراد برخلاف افراد چاق، کاندیدای خوبی برای جراحی نیستند. البته در کل بهتر است افرادی که دچار چاقی زیادی هستند، پیش از هر کاری با پزشک خود مشورت کنند.

پس چه کنیم؟
داشتن اطلاعات اولیه در مورد طرز کار عضلات اطراف شکم و اینکه چگونه بدن شما چربی را می‌سوزاند، قدم اول برای موفقیت در صاف کردن شکم و باریک کردن سایز دور کمرتان است. به طور کلی عضله یا ماهیچه را می‌توان بافتی دانست که هنگام حرکت منقبض می‌شود. همانطور که عضله هیچگاه به چربی تبدیل نمی‌شود، چربی نیز هیچگاه به عضله تبدیل نخواهد شد اما اضافه وزن و چربی زیادی باعث کم شدن حجم عضله‌های شما و گاهی از بین رفتن تدریجی آنــها می‌شود. در بیشتر افرادی که پا به سن می‌گذارند این اتفاق ناخودآگاه می‌افتد، بنابراین اگر هدف شما داشتن اندامی متناسب و شکمی صاف است، اولین قدم از بین بردن لایه های چربی موجود روی عضله‌های شکم‌تان است. در واقع به طور طبیعی شکم همه افراد صاف است اما در مواردی که با چربی اضافی پوشیده شده، به نظر بزرگ می رسد، بنابراین برای كاهش چربی شكم به چیزی بیشتر از دراز‌و‌نشست نیاز است و به یك برنامه تناسب‌اندام منظم روزانــه كه شامل یك رژیم غذایی معقول و مناسب، ورزش‌های قلبی-عـروقی و نرمــــش‌های استقامتی باشد.

یک برنامه خوب
موثرترین روش برای کوچک کردن شکم ترکیبی است از حرکات ورزشی متمرکز روی شکم و کمر و نیز تلاش برای ثابت نگه داشتن قندخون. ثابت بودن میزان قند خون شما از چاق‌تر شدن و افزایش چربی‌های اضافی در بدنتان جلوگیری می‌کند و کمک می‌کند بدن شما آسان‌تر بتواند چربی‌های اضافی را بسوزاند.
باید یکسری حرکات ورزشی تصاعدی را شروع کنید. عضله های شکم عمدتا برای خم کردن و چرخاندن بالاتنه به جلو، عقب یا طرفین مورد استفاده قرار می‌گیرند. هدف اصلی حرکاتی شبیه دراز و نشست که در بیشتر دستگاه‌های مخصوص کوچک کردن شکم انجام می‌شود، استفاده و فعال کردن از این عضلات است. برای قوی‌کردن عضلات شکم حرکات زیر را به صورت ترکیبی انجام دهید: خم شدن به سمت جلو، عقب و پهلو و نیز چرخاندن کمر به حالت دورانی (همان استفاده از حلقه هولاهوپ). عضله‌های شکم هم مانند همه عضلات بدن لازم است حداقل سه بار در هفته فعالیت داشته باشند. اگر می‌خواهید از پیشرفت کارتان مطمئن شوید هر بار ورزش‌ها را با جدیت بیشتری انجام دهید.
سوخت‌وساز بدنتان را با تمرینات کوتاه و سنگین شکم افزایش دهید. اگر ورزش‌های شکم درست انجام شوند به راحتی می‌توانند سوخت‌وساز بدن شما را به مقدار زیادی افزایش دهند. این کار باعث می‌شود چربی اضافی در بدن شما مصرف شده و ذخیره نشود.

 

منبع: برترینها

 

لاغری و تناسب اندام، درمان سلولیت، درمان شلی و افتادگی پوست، فرم دهی و طراحی دوباره بدن، رفع چین و چروک وافتادگی صورت و گردن، از بین بردن غبغب، لیفت گونه ها، ابروها، حاشیه صورت و… به همراه دستگاههای پیشرفته و علمی اندازه‌گیری فاکتورهای بدن از قبیل:چربی، عضله، آب و املاح و… در پلی کلینیک تخصصی نارنجستان به بهترین وجه ممکن و مدرنترین روش های روز دنیا انجام می گرد 

 

 

امیدواریم از این مطلب استفاده و لذت کافی را برده باشید.در صورت داشتن هرگونه سوال، پیشنهاد و انتقاد در مورد هر یک از مطالب، از قسمت نظرات با ما در ارتباط باشید.

 

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Web Statistics