كلينيك دندانپزشكی

کلینیک دندانپزشکی نارنجستان

كلینیك دندانپزشكی آرام كه از مراكز مجتمع تخصصی پزشكی و دندانپزشكی نارنجستان می‌باشد، و در فرودین ماه سال 1385 ارائه خدمات دندانپزشکی خود را در حوزه های تخصصی و فوق تخصصی آغاز کرد. یکی از مسائل مهمی که در کلینیک دندانپزشکی نارنجستان رعایت می شود داشتن وجود محیطی گرم و صمیمی  به همراه شرح روند درمان دندان به مراجعه کنندگان می باشد که این امر باعث کاهش اضطراب و  هراس از درد درمان می شود.

بهداشت دهان و دندان اطفال‌‌ همان چیزی است که گاهی اوقات پدر و مادر‌ها آن را نادیده می‌گیرند. حتما می‌دانید که حفظ سلامت کودکان بدون توجه به بهداشت دهان و دندان کامل نمی‌شود. خدمات دنداپزشکی اطفال نیز توسط پزشکان باتجربه و دلسوز در کلینیک دندانپزشکی نارنجستان ارائه می شود.

شما عزیزان می توانید با گرفتن وقت فبلی از مشاوره رایگان کلینیک نارنجستان بهره  ببرید.

نشانی :  تهران – پاسداران شمالي – پايين‌تر از چهارراه فرمانيه – روبروي بلوار دستواره – پلاك 495 – مجتمع تخصصي پزشكي و دندانپزشكي نارنجستان

تلفن تماس : 02122297958

فکس : 02126130592

ایمیل : info@n-clinic.ir

کلینیک دندانپزشکی نارنجستان مشغول به خدمت‌رسانی های زیر می‌باشد :

 

دندانپزشکی اطفال

کلینیک دندانپزشکی کودکان نارنجستان، با داشتن محیطی گرم، صمیمی و نشاط بخش به همراه مختصصان دندانپزشکی اطفال محیطی را فراهم کرده اند تا مراقبت و درمان دندان و دهان فرزند شما موثرتر از روش های معمول و لذت بخش باشد.

کاشت دندان (ایمپلنت)

مراحل درمان ایمپلنت به طور خلاصه

1- تشخیص و طرح ریزی برنامه درمانی پس از انجام ترمیمهای لازم برای دندانهای طبیعی باقیمانده در دهان.

2- جایگذاری ایمپلنت که معمولا پس از سپری شدن 6 هفته تا 6 ماه (برای جوش خوردن ایمپلنت با استخوان) انجام میشود. اغلب ایمپلنت کاملا در زیر لثه پنهان میشود اما در تکنیک یک مرحله ای سطح ایمپلنت در بیرون لثه قرار میگیرد نه زیر آن. بخیه ها پس از 7 تا 10 روز کشیده میشوند.

3- چند جلسه مراجعه به دندانپزشک ظرف چند هفته آتی لازم است تا دندانهای موقتی جدید یا دندان مصنوعی تنظیم شده و بر فرایند جوش خوردن ایمپلنت نظارت شود.

4- هنگامی که ایمپلنت جوش خورد، لثه روی آن بریده و باز میشود و دندان مصنوعی بر روی ایمپلنت متصل میشود. گاهی اوقات زمانی که برای یکپارچگی ایمپلنت با استخوان فک لازم است ممکن است بیشتر یا کمتر باشد. این به کیفیت و کمیت استخوان فک و کیفیت جوش خوردن بستگی دارد.

5- در برخی موارد پروتز مصنوعی که بر روی ایمپلنت نصب میشود موقتی است. این مرحله برای ارزیابی ایمپلنت، کنترل نیرویی که بر ایمپلنت وارد میشود و در نواحی که زیبایی دهان اهمیت دارد و ایمپلنت در معرض دید است، برای ایجاد زیبایی انجام میشود. همچنین لثه اطراف ایمپلنت تا زمان اتصال پروتز نهایی فرصت پیدا میکند تا التیام یابد.

6- پروتز نهایی دندان معمولا 3 تا 9 ماه پس از جایگذاری ایمپلنت، بر روی آن قرار میگیرد. تطابق دندان با ایمپلنت به شکل کاملا دقیقی طراحی شده است.

7- معاینه دندانپزشکی مرتب و رعایت دقیق بهداشت برای حفظ سلامت دهان، دندانها و ایمپلنت ضروریست.

خدمات دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی

دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی قسمتی از تخصص های دندانپزشکی بوده که از یک سو طیف وسیعی از درمانها شامل ترمیم های پیشگیرانه و محافظه کارانه تا بازسازی دندانهایی که به میزان زیاد دچار تخریب شده‌اند و گذاشتن روکش ایمپلنت را شامل شده و از سوی دیگر در تصحیح ناهنجاری زیبایی دندانهای جلو از جمله بدرنگی‌ها، منظم کردن دندانها، بستن فاصله بین دندانها، صاف کردن دندانهای کج رویش یافته و … را در بر می‌گیرد.

درمان بدرنگی و سفید کردن دندان‌ها (Bleaching)

شاید خودتان بتوانید از شر لکه‌های سطحی دندان‌ها خلاص شوید. تعدادی از محصولات سفیدکننده دندان خانگی ــ کیت‌ها، نوارها و خمیردندان‌ها ــ ممکن است لکه‌ها را کمتر کنند. حتی تعدادی راه حل قدیمی نیز وجود دارد که می‌توانید امتحان کنید. محصولات سفیدکننده دندان که در داروخانه‌ها موجودند، برای روشن کردن دندان‌های زرد از سفیدکننده ملایم استفاده می‌کنند. خمیردندان‌ها از مواد شیمیایی و ساینده برای از بین بردن لکه‌های سطحی استفاده می‌کنند. برای لکه‌های عمیق شاید به کمک دندانپزشک نیاز داشته باشید.

 روکش‌های لامینیت و FRC

در مواردی که به هر دلیلی دندانها دچار تغییر رنگ نامناسب می‌شوند ( به عنوان مثال: درمان ریشه دندانها، ضربه، استفاده از بعضی داروها در هنگام رشد و شکل گیری دندانها در دوران کودکی، استفاده از آب آشامیدنی با میزان بیش از حد فلوراید، افزایش سن و زردتر شدن دندانها و ….) در صورتی که بین دندانها فاصله وجود دارد و یا بالعکس به علت کوچک بودن قوس فکی و کمبود فضا، دندانها روی هم قرار دارند، کوتاه شدن دندانها به علت سایش، شکستگی دندانها، نامنظم بودن دندانهای جلو، شکل نا مناسب دندانها ، می‌توان از صفحات چینی برای درمان استفاده نمود.

درمان ریشه (اندو)

مردم معمولا درمان ریشه دندان را با نام عصب کِشی یا عصب کُشی می شناسند در صورتی که هر دوی این اصطلاحات اشتباه و لفظ صحیح آن «درمان ریشه» است، اما در میان این دو مورد هم واژه عصب کِشی کمی بهتر به نظر می رسد، زیرا طی این درمان، عروق اعصاب را قطع می کنند. درد شدید، مشخص ترین علامتی است که نشان می دهد مشکل به پالپ دندان رسیده و در بسیاری از موارد هم این دردها هنگام شب بروز می کند. این بخش دندان از عروق اعصاب و بافت همبندی تشکیل شده که قسمتی از آن هم عصب است. بنابراین هنگام درمان ریشه دندان این طور نیست که فقط عصب دندان خارج شود و به اجزای دیگر کاری نداشته باشیم.

انواع پروتزهای ثابت و متحرک

اصطلاح پروتز دندان به دندان مصنوعی یا ابزارهای جایگزین دندان ها اشاره دارد. این پروتزها می تواند یک مجموعه از روکش های ساده که برای کمک به یک دندان استفاده می شود تا پروتز دندان کامل که به منظور جایگزینی با همه دندان ها در نظر گرفته شده و در اصطلاح به آن دندان مصنوعی گفته می شود را در بر گیرد. پروتز های دندان همچنین توسط دندان پزشکان برای اهداف زیبایی و نیز درمانی مورد استفاده قرار می گیرد. بیمارانی که نیاز به پروتز دارند معمولاً با مشکلات خاص در ارتباط با گاز گرفتن و نیز احساس خجالت به خاطر دندان های از بین رفته و ظاهر فیزیکی نامناسب مربوط به آن مواجه هستند.

جراحی لثه (پریو)

بیمارانی كه دارای بیماری پریودنتال (مشكلات لثه)می باشند از خدمات شخصی به نام پریودنتیست بهره می‌برند. یك پریودنتیست دندانپزشكی است كه در جهت پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری پریودنتال تخصص گرفته ا ست و مدت سه سال در دانشكده دندانپزشكی آموزشهای ویژه تخصصی را گذرانده است. پریودنتیست در انجام آخرین تكنیك‌های تشخیصی ودرمان بیماری لثه حرفه ای می‌باشد. علاوه بر این می تواند پروسه های پریودنتال خاصی را به جهت بهبود بخشیدن زیبایی بیماران انجام دهد.

 

کشیدن دندان – جراحی دندان‌های نهفته – افزایش ارتفاع استخوان فک (وستیبولوپلاستی)

جراحی کیست‌های داخل دهان – کاشت دندان(ایمپلنت دندان)

فلورایدتراپی

حفظ و نگهداری دندان‌های شیری

فیشورسیلنت‌تراپی

درمان مجدد ریشه (Retreatment) – رزکسیون آپیکال

جرم‌گیری و بروساژ لثه – پیوند لثه – رفع حساسیت دندان – اصلاح طول تاج دندان – رفع خونریزی وآلوئولوپلاستی – ژنژیوکتومی – همی سکشن و بای‌کاسپیدیزیشن – GTR- GBR

بستن فاصله بین دندان‌ها – گذاشتن نگین

اصلاح نامرتبی و بد‌شکلی دندان‌ها

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

۳ پاسخ

  1. Mohammad گفت:

    بيمه هم قرارداد داريد تامين اجتماعي؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Web Statistics